Energijska

Astrologija

Dodatni Moduli za Terapevte

VEČ INFORMACIJ


Izobraževalno-transformativni ON-LINE program za Astrologe - Terapevte

Jasmina Krt

TEST ENERGIJSKIH CENTROV (klikni tukaj)

ZAKAJ Program?

Astrologi, ki delujemo kot terapevti, imamo veliko odgovornost do svojega psiho-fizičnega počutja, notranjega ravnovesja in duhovnega razvoja.

Pomembno je, da vsakodnevno harmoniziramo svoje različnosti, poskrbimo za dovolj energije ter se z razvojem zavesti premikamo naprej in navzgor, bliže sebi in svoji zgodbi.

Naše profesionalno delovanje in sočuten odnos do vseh in vsakogar imata pomembno vlogo v procesu prebujenja in preobrazbe sveta! Naj bo to svet posameznika ali celotni svet naše Zemlje.

Samo trije prebujeni ljudje na tisoč oseb poskrbijo za kvantni preskok vseh tisoč. Zato kvantna fizika in energijsko zdravljenje vzbujata optimizem, da bomo zmogli prestopiti v bolj harmoničen svet znotraj in zunaj nas.

Leto 2020 nam z velikimi energijskimi premiki daje priložnost, a zahteva našo zavestno pripravljenost živeti sebe na plemenit, zrel in sočuten način.

 ZATO Program, ki povezuje znanja  

ENERGIJSKE ASTROLOGIJE, ASTROMEDICINE

ter dodatna znanja in odkritja moderne znanosti (epigenetike, kvantne fizike, energijske medicine, psihologije telesa in uma) in duhovne modrosti

Vemo, da je vse in smo vsi energija! 

Pridobivanje navedenih znanj s področja velike astrologije, spoznavanje odkritij sodobne znanosti (epigenetike, kvantne fizike, energijske medicine) ter njihovo povezovanje z duhovno modrostjo, inteligenco celic in intuicijo, nam bo dalo veliko moč in zavedanje.

KAKO HARMONIZIRATI SVOJE ENERGIJSKE CENTRE NA VSEH NIVOJIH IN OBENEM KOT ASTROLOGI-TERAPEVTI POMAGATI SVOJIM KLIENTOM.

KAKO ŠE ISKRENEJE STOPITI V SVOJO ZGODBO - ZA SEBE IN V SVETU DELOVATI SKOZI SVOJE POSLANSTVO!

V DUHU TEGA ČASA BOMO PRIDOBIVALI ODGOVORE NA VELIKA VPRAŠANJA.


Z ZNANJEM, VEDENJEM IN DVIGOM ZAVESTI BOMO V SEBI PREBUDILI ZDRAVITELJA KIRONA.


To je izobraževalno-transformativni program Chopin za astrologe My Energy Chakra System Balance and Harmony of My Feelings, Mind and Body  


VEČ INFORMACIJO Programu 


PROGRAM JE RAZDELJEN NA 3 DELE (4 - 3 - 3 MESECE) IN POTEKA ON-LINE. V VSAKEM DELU MESEČNO OBRAVNAVAMO DOLOČEN ENERGIJSKI CENTER (ČAKRO) NA VSEH TREH NIVOJIH: ČUSTVENEM, MENTALNEM IN FIZIČNEM. OBENEM ENERGIJSKI CENTER POVEZUJEMO S CELOTNIM ENERGIJSKO STRUKTURO POSAMEZNIKA, Z NJEGOVO ASTROLOŠKO KARTO, SAJ JE VSE V NAS IN SMO VSI MED SEBOJ POVEZANI.

V programu bomo osvojili najmodernejša znanja energijske astrologije ter tehnike uravnovešanja energijskih centrov in meridianskih tokov na nivoju čustev, uma in telesa. 

Energijska astrologija namreč energijske centre našega telesa (t.i. čakre) povezuje s posameznimi planeti in drugimi pokazatelji v astrološki karti kot “zemljevidu naše duše”. Ko prepoznamo celotno energijsko "strukturo" posameznika, njene "odklone" v eno ali drugo smer, lahko uravnovešeno energijo izzivov usmerimo v razvoj potencialov osebe.

 To je velika nadgradnja astrološkega znanja.

Pridobilvali bomo znanja o vibracijah planetov - energijskih centrov v astrološki karti in jih povezali z vibracijo esenc (esence za čakre in druge cvetne esence, duhovne živalske esence), z namenom nežnega prečiščenja, uravnovešanja in krepitve njihovega delovanja (Astrohealing).

Z esencami bomo uravnovešali eterično telo, z energijskimi vajami bomo delovali na celično strukturo naših organov in celotnega telesa. Tako bomo razgrajevali nezavedna prepričanja in strukturirali nova, v skladu z višjim stanjem zavesti. To je harmonizacija v našem zavednem, podzavestnem in nezavednem delu.

To je velik premik v našem stanju zavesti.  

V okviru Astromedicine bomo govorili o izražanju neravnovesja planeta - čakre na fizičnem nivoju, t.i. diagnostiki. Predvsem pa bomo poiskali najgloblje vzroke za bolezen oziroma neravnovesja naših žez in ostalih organov, ki vodijo v kronično izčrpanost, pomanjkanje vitalnosti, avtoimune bolezni in druge pokazatelje nedelovanja imunskega sistema organizma ter pretiranega stresa.

S povezavo znanja astrologije in drugih znanj (psihologija, epigenetika, energijska medicina, vpliv placeba, prehrane, okolja, čustvenih travm, ...) bomo na primerih raziskovali, kako spodbuditi proces samoozdravljenja organizma, doseči celovitost, zdravje in notranji mir.

ZAGOTOVO BOMO STOPILI NA NOVO STOPNICO ZAVEDANJA, VEČJEGA MIRU, ZDRAVJA TER NOTRANJEGA ZADOVOLJSTVA.

Vpis

S DRUGIM DELOM ZAČENJAMO V MESECU SEPTEMBRU - V SKLADU S POSEBNIMI RITMI NARAVE IN UNIVERZUMA V LETU 2020.

VPIS POTEKA ŽE OD TEGA TRENUTKA DALJE!


Z VPISOM ZDAJ SI ZAGOTOVITE DODATNE BONUSE


Cena in Plačilo Drugega Dela

podatke za plačilo dobite ob vpisu

O Meni

Jasmina Krt ima mednarodni izpit iz znanja astrologije in mednarodni izpit iz astrološkega svetovanja pri ISAR - International Society for Astrological Research. Je diplomantka Astrološkega Inštitua J. Kepler iz Beograda. Pridobila je status Certified Intuitive and Success Coach pri Mednarodnem zduženju za Energijsko Psihologijo (Association for Energy Psychology) in veliko drugih znanj za svetovanje ter vodenje posameznikov ali skupin na poti do njihovega poslanstva.

Zadnjih deset let v svojih raziskovanjih povezuje odkritja različnih ved in modernih znanosti (epigenetike, kvantne fizike, energijske medicine) z duhovnimi modrostmi ter vedenji, kako vzpostaviti in ohraniti ravnovesje znotraj in zunaj sebe. O tem tudi predava in piše.  

Kot energijska astrologinja uporablja Bachove, druge cvetne esence iz različnih delov sveta ter duhovne živalske esence. Uporablja AMT astro-meridijansko tehniko tapkanja ter veliko drugih učinkovitih metod za uravnovešanje našega telesa na vseh nivojih (energijska medicina).  

Njeno poslanstvo je zagotovo podpora ljudem v procesu dviga iz “teme” v svetlobo življenja, ki jo vsak izmed nas nosi v sebi, saj je rojena “kresnička”. Tako že od otroštva čuti, da je tema čas, ko se lahko iskreno in v tišini soočimo z vsemi deli sebe in se odrinemo proti svetlobi. Tam stopimo v svojo moč, talente in poslanstvo, za katerega smo rojeni!  

V ta namen vodi tudi program za astrologe Spirala življenja v objemu fiksnih zvezd, v prihajanju pa je nov program Forest retreat and the wild animal melody of my soul. Vsi programi so namenjeni tudi tistim, ki astrologije ne poznajo. Možno jih je obiskovati v skupini ali individualno.  

Sama pravi, da je raziskovalka ter povezovalka znanosti in duhovnosti v večni spirali življenja. Zaljubljena je v naravo in živali, ki odpirajo srce za ljubezen in nas tako zdravijo v najglobjem delu naše biti.  

KONTAKT

Email: jasmina.krt@gmail.com  

Telefon: 041 765 786