Program Chopin

My Energy Chakra System Balance and Harmony of My Feelings, Mind and Body

VEČ INFORMACIJ

VPIS V SKUPINO ZAKLJUČEN!

ZA NOVE VPISE POGLEJTE SPODAJ

Izobraževalno-transformativni ON-LINE program za radost, zdravje, ljubezen, osebni in poslovni razcvet

Jasmina Krt

TEST ENERGIJSKIH CENTROV (klikni tukaj)

Ali si tudi ti želiš ...

Prebuditi se z nasmehom v srcu in iskricami v očeh v pričakovanju novega dne?

Delovati pogumno in aktivno z neusahljivim virom življenjske energije? 

Živeti in ustvarjati s strastjo, lahkotnostjo in zadovoljstvom v vsaki svoji celici?

Z občutkom notranje moči stopati proti osebnemu in poslovnemu razcvetu?

Hvaležno sprejemati darila in izzive vsakdanjosti ter slišati svoj avtentični glas?

Intuitivno zaupati v življenje in uresničenje svojih sanj? 

Mirno plavati v reki življenja k svojemu poslanstvu?

SEDEM VELIKIH VPRAŠANJ IN ŽELJA PRIHAJA IZ SEDMIH ENERGIJSKIH CENTROV NAŠEGA TELESA.

ŽELJA RODI NAMERO - NAMERA SPODBUDI AKCIJO

DA STOPIMO V PROCES OSVOBAJANJA OD “STARIH” BLOKAD IN PREPRIČANJ NA NIVOJU UMA, ČUSTEV IN CELIČNEGA SPOMINA TELESA, TER URAVNOVESIMO ENERGIJSKE CENTRE ZNOTRAJ SEBE

DA SPREMENIMO POGLED NA ŽIVLJENJE IZ STRAHU V POGUM, LJUBEZEN IN POPOLNO SPREJEMANJE SEBE IN DRUGIH


DA USTVARIMO SVOJO NAJLEPŠO MELODIJO - SIMFONIJO RADOSTI IN ZDRAVJA, S KATERO HARMONIČNO POVEŽEMO SVOJE RAZLIČNOSTI V POSLANSTVO, ZA KATEREGA SMO ROJENI


Vemo, da je vse in smo vsi energija! 

Povezovanje najnovejših odkritij sodobne znanosti (epigenetike, kvantne fizike, holistične medicine) z duhovnimi modrostmi in veliko astrologijo, spoštovanje inteligence naših celic, prebujanje intuicije, povezovanje z močjo uma, znanja in zavedanja, nam lahko v procesu notranje integracije ter dviga zavesti, neprecenljivo pomaga. Da stopimo naprej in navzgor, predvsem pa bliže sebi! V svojo zgodbo, za katero smo rojeni! Vse to v sebi povezuje Energijska astrologija in moja številna povezovanja znanj in najnovejših raziskav, ki v duhu tega časa dajejo ODGOVORE na naša velika vprašanja. 

To je program Chopin, ko poje duša in pleše telo


VEČ INFORMACIJO Programu 


V DVEH DELIH (4 MESECE + 3 MESECE), SKUPNO KAR 28 SREČANJIH (4x mesečno) IN KONTINUIRANIH POVEZOVANJIH BOMO POTOVALI V SREDIŠČE NAŠE BITI SKOZI VSEH SEDEM ENERGIJSKIH CENTROV (ČAKER) TER DELOVALI NA VSEH TREH NIVOJIH: ČUSTVENEM, MENTALNEM IN FIZIČNEM.

Tako bomo spoznavali, sprejemali, transformirali, harmonizirali in povezovali vse dele sebe na zavestnem, podzavestnem in nezavednem nivoju, in tako spreminjali prepričanja, vgrajena na celični ravni.

Čustveni nivo  

Skozi energijske centre bomo pogledali globoko v naša občutja in čustvene travme, ki jih kot ponavljajoče spomine nosimo v sebi in poglabljamo, dokler jih ne ozavestimo in ozdravmo v samem vzroku. 

Za nežno čiščenje in uravnovešanje eteričnega telesa bomo uporabljali vibracije cvetnih esenc.

Mentalni nivo  

Skozi energijske centre bomo stopali v naša mentalna prepričanja, ki nas lahko vodijo v depresivne misli, strahove ali vedenjska neravnovesja v odnosu do sebe in drugih.  

Z znanjem in zavedanjem bomo oblikovali iskreno pozitivne misli in podporna prepričanja, spoznavali učinek placeba ter miselno lahkotnega odnosa do življenja.

Fizični nivo  

Preko delovanja organov in žlez, povezanih s posameznim energijskim centrom, bomo prepoznavali nepretočnost in neskladja v telesu. Dobili bomo odgovore, od kje izčrpanost, pomanjkanje vitalnosti, avtoimune bolezni in druga fizična neravnovesja. 

Spoznali bomo, kako telo očistiti “zastrupljenosti” in stresa ter mu omogočiti proces samoozdravljenja.

Vpis

S PRVIM DELOM ZAČENJAMO V MESECU MARCU - V SKLADU S POSEBNIMI RITMI NARAVE IN UNIVERZUMA V LETU 2020.

VPIS JE ZAKLJUČEN!


Nove možnosti za vpis

INDIVIDUALNA SREČANJA 2020 ALI NOVA SKUPINA 2021

POSAMIČNA PREDAVANJA - SEPTEMBER 2020


Z VPISOM ZDAJ SI ZAGOTOVITE ŠE DODATNE BONUSE.

O Meni

Jasmina Krt ima mednarodni izpit iz znanja astrologije in mednarodni izpit iz astrološkega svetovanja pri ISAR - International Society for Astrological Research. Je diplomantka Astrološkega Inštitua J. Kepler iz Beograda. Pridobila je status Certified Intuitive and Success Coach pri Mednarodnem zduženju za Energijsko Psihologijo (Association for Energy Psychology) in veliko drugih znanj za svetovanje ter vodenje posameznikov ali skupin na poti do njihovega poslanstva.

Zadnjih deset let v svojih raziskovanjih povezuje odkritja različnih ved in modernih znanosti (epigenetike, kvantne fizike, energijske medicine) z duhovnimi modrostmi ter vedenji, kako vzpostaviti in ohraniti ravnovesje znotraj in zunaj sebe. O tem tudi predava in piše.  

Kot energijska astrologinja uporablja Bachove, druge cvetne esence iz različnih delov sveta ter duhovne živalske esence. Uporablja AMT astro-meridijansko tehniko tapkanja ter veliko drugih učinkovitih metod za uravnovešanje našega telesa na vseh nivojih (energijska medicina).  

Njeno poslanstvo je zagotovo podpora ljudem v procesu dviga iz “teme” v svetlobo življenja, ki jo vsak izmed nas nosi v sebi, saj je rojena “kresnička”. Tako že od otroštva čuti, da je tema čas, ko se lahko iskreno in v tišini soočimo z vsemi deli sebe in se odrinemo proti svetlobi. Tam stopimo v svojo moč, talente in poslanstvo, za katerega smo rojeni!  

V ta namen vodi tudi program za astrologe Spirala življenja v objemu fiksnih zvezd, v prihajanju pa je nov program Forest retreat and the wild animal melody of my soul. Vsi programi so namenjeni tudi tistim, ki astrologije ne poznajo. Možno jih je obiskovati v skupini ali individualno.  

Sama pravi, da je raziskovalka ter povezovalka znanosti in duhovnosti v večni spirali življenja. Zaljubljena je v naravo in živali, ki odpirajo srce za ljubezen in nas tako zdravijo v najglobjem delu naše biti.  

KONTAKT

Email: jasmina.krt@gmail.com

Telefon: 041 765 786